Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Egy motoros "szinültig"

2013.06.05. 15:56 atpijkamo*

   Korábban baleset helyszínelőként dolgoztam Csongrád megyében. Egyszer csak motoros balesethez riasztanak egy kis faluba. Kiérve alig találtuk meg a sérültet, aki semmi életjelet nem mutatott. Mondja is kollégám, na ennek annyi, amikor picit megmozdult. Jöttek a mentők, elvitték.
   Előzmények: motorosunk egy Simsonnal indult haza, de "kisodródott" egy kanyarban, magyarul súrolta az árokparti fákat-bokrokat, míg egy vastagabb ág meg nem fogta. Előtte egy kocsmában megivott fél liter pálinkát és 2 liter bort, de a kocsmáros szerint már akkor se volt szomjas, amikor odament. Költői kérdés: akkor mért szolgálták ki?
   Miután befejeztem a helyszínelést, irány Szeged, Új Klinika. Emberünk éppen akkor került asztalra a baleseti ambulancián, én meg kértem segítséget a vérvételhez. Közben a doki elkezdte helyrerakni a motoros szilánkosra tört lábszárát. Érzéstelenítés nélkül! Emberünk közben kezdett magához térni. Egy óra múlva lett "kihallgatható állapotban", akkor már a nevét is meg tudta mondani, de semmi egyebet. Utólag a véralkohol eredménye 3,85-4,05 ezrelék volt. A 4 feletti véralkohol szint egyeseknél már heveny alkoholmérgezést okoz, de van aki ezzel még motorozik.

Charles

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr215345687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása