Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Pillecukor

2014.11.06. 10:26 a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá

Állok fél hétkor kómásan az Aldiban a pénztárnál. Az előttem lévő lány áruit nézem a szalagon: egy nagy doboz keksz, zacskó pillecukor, ilyen csoki, olyan nugát... Nézem a csajt, alig múlt 20, még csinoska az arca, de a feneke már rettenetesen nagy. Ugye a pénztárnál is ki vannak rakva édességek, nem bírja megállni, azokból is vesz. Hát én isten bizony, majdnem rászóltam, hogy: – Azt már tényleg nem kellene! – Már nyitottam a szám, mikor erőt vettem magamon. Égés lett volna, ha tényleg rászólok. Bár nem tudom, melyikünknek nagyobb.

Gábor

8 komment

Címkék: bolt kövér cukor pénztár

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr26869535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyúlontúlnyuszi 2015.02.26. 14:45:51

mi a szar közöd van más seggéhez?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2015.05.11. 17:49:28

Én is beszóltam volna a fazonnak, hogy a minipéniszéből adódó frusztrációját lehetőleg ne másokon élje már ki. Vagy csak simán felrúgom a gecibe.

Xezs 2015.10.18. 12:50:47

Pedig igaza van a srácnak. Gusztustalan teheneket minden nap látni az utcán és utána meg jönnek azzal hogy őket így kell elfogadni, aztán pislognak hogy egyetlen férfi sem néz rájuk. És ezzel nem azt mondom hogy a csontkollekciók jönnek be mert az meg a másik véglet, az is ronda.

rozsomák 2016.07.30. 12:50:49

Láttad, hogy kinek veszi ?
Egyedül magának vagy kinn két barátnője, akikkel együtt mentek valami közös barátnőjükhöz és ezt vitték estére..
Vagy láttad, hogy mennyi idő alatt eszi meg ? Két óra alatt vagy két hét alatt ? Azért mert te mindig csak azt a liter bort veszed meg, amit a következő órában iszol meg, attól még más lehet, hogy két hétre vásárol.

Egyáltalán miért voltál este fél 7-kor bekómálva ?
Miért kell elkezdened az ivást már délben ?
süti beállítások módosítása