Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Apróságok

2012.07.27. 13:05 _atpijkamo

   A 4 éves gyermekem egyszer telibekáromkodta az óvodát. Egy síró kislányt vigasztalt a kislány anyukájával együtt:
   - Dórika, Dórika,..
   Aztán gyermekem elunta:
   - MIA F@SZ VAN DÓÓÓRIKAAA???
   Esküszöm nem otthon hallotta! Dórika akkor a szomszédunkban lakott, duplán ciki.

   Volt még egy, a bölcsiben a fiam ráüvöltött - csak úgy - a társára:
   - Oroszlán vagyok, VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
   Az meg bőgni kezdett.

Manyecska

--

   Az egyik rokon gyermek három éves körül van, és kedvenc nótája mostanában az hogy: "Bugyi, kakis bugyi, bugyi vagy, kakis bugyi vagy..." Ezt dallamosan énekli, és saját elmondása szerint az oviban tanulta - gondolom nem a dajkáktól. A legváratlanabb és legnemmegfelelőbb helyeken áll neki énekelni. Többnyire mi faarcot vágunk és nem reagálunk, hátha úgy nem veszik észre mit énekel, vagy azt hiszik, rosszul hallják.

Helianthus

--

   Nekem elképesztő jólnevelt gyerekeim vannak, az nagyobbik is csak egyszer rókázott az étteremben az asztalra. Kivédhetetlen malőr volt.
   Az úgy volt, hogy még pici volt a gyermek, valami két éves körül, és imádta a tojásrántottát, képes volt felnőttadagokat legyűrni belőle. Egyszer egy ilyen reggeli után voltunk valami étteremben délutánfele, kint ültünk a kerthelyiségben, eszegetünk. A gyermek az ölemben ül, és elkezd sírni, de nem mondja mi a baja (már folyékonyan tudott beszélni) kérdezem, nézem, csak sír, de nem szól semmit. Fél perc múlva sugárban hányta ki a reggeli extra adag rántottáját, jutott belőle az asztalra, az én nyakamba, a padlóra meg a székre is, meg olyan kétméter sugarú körben szerintem mindenhova. A kedves vendégek, akik a szomszédos asztaloknál ültek, utálkozva tették le az evőeszközt, hirtelen mindenki zahlen bitte-t rikoltott, olyan 10 perc múlva csak egy öreg párocska maradt, akik valszeg süketek meg vakok voltak már. Hazaoldalogtunk, azóta se voltunk ott.

Giraffus

Szólj hozzá!

Címkék: kaki sír hány Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr364682970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása