Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Téves öltöző

2012.07.29. 10:20 _atpijkamo

   Tizanhat éves vagyok. Egyszer az osztállyal elmentünk a strandra. Mentem volna be az öltözőbe, és nem tudtam hogy ott van az egyik fiú osztálytársam. Beszaladtam és ledobtam a bugyim és a meltartóm. Megfordultam és láttam hogy bent áll a nagyonhelyes fiú osztálytársam, és már felállt neki! Bezárta a fülkét és magához húzott  (Gondolom azt hitte hogy szándékosan megyek be hozzá.) Lehúzott a fölre és <...cenzúrázva...>. A tanár már szólt, hogy haladni kellene. Én nem mertem hagyni hogy megtörténjen a dolog, ezért meztelenül ahogy voltam, kirohantam bele a tanárba, mögöttem meg jött a a fiú. A tanárral azóta sem beszélek.

2 komment

Címkék: bugyi melltartó öltöző Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr584670605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.08.02. 11:57:28

pont a fontosch dolgokat cenzúrázod ki.... így honnan tudjuk, hogy mi történt????

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.02. 12:05:56

A beküldő pontozta ki. Én csak sajtóhibákat javítok - többnyire szégyenletes nyelvtani hibákat -, és apróbb stiláris módosításokat végzek. Esetleg egyértelműsítem, hogy egyszerűbb legyen olvasni. És nagyon ritkán húzok.

Egyébként meg a beküldők alapján az olvasókat is az ifjabb korosztályból gondolom. Ne én rontsam meg őket!
süti beállítások módosítása