Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Magyar kutya, spanyol gyerek

2012.08.07. 15:03 _atpijkamo

   Még 14 éves koromban történt. Mentünk volna a tesómmal és a haverommal - aki egyébként spanyol volt, alig tudott magyarul - a játszótérre. Ahogy mentünk az úton, elhaladtunk egy kerítés mellett, ami mögött egy kutya volt. Egyszer csak a kutya áttugott a kerítésen, és elkezdett kergetni minket. Én beugrottam egy drótkerítésen amitől a pulóverem is elszakadt. De ott sem várt rám valami jó. Egy kutyához ugrottam be, a fogai 10 centire voltak az arcomtól. Hát majdnem megharapott. Megint az utcára érve megláttam a spanyol haveromat, felmászott a villanyoszlopra. Rászólt egy öregasszony, hogy száljon le az oszlopról. Erre a haverom mondta, hogy:
   - Nem látod, hogy ott egy kutya, b**meg?
   Egyből letegezte, mivel nem nagyon tudott magyarul. A tesóm volt a legszerencsésebb, ő csak simán elszaladt. A haverommal leráztuk a kutyát ami kiugrott, és azután mindig nagyon meggondoltuk hogy megyünk-e a játszótérre vagy nem.

Szólj hozzá!

Címkék: kutya spanyol villanyoszlop drótkerítés Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr104682974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása