Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Kutyaidomítás

2013.10.06. 13:02 atpijkamo

   Ha állandóan ugat egy kutya, egy kis jutalmazással be kell idomítani, hogy ne ugasson. Persze nem biztos, hogy meg lehet tanítani, de megpróbálni mindenképpen érdemes. Például kajáéert az enyém képes elénekelni akár a Himnuszt is, sajnos ennek az a hátulütője, hogy egy idő után csakis kajáért csinálnak bármit is. Az enyém olyan kis dög, hogy ha pédául azt kérem tőle, hogy hozza ide a játékmalacát – négy-öt játékot tud megkülönböztetni név alapján – akkor előbb lecsekkolja van-e nálam valami kaja. Ha nincs, akkor nem biztos, hogy idehozza.
   Ja, hogy ciki sztori? Hát amikor egész pici korában egyszer összefosta az előszobát éjjel, és egyenletesen szétterítette az anyagot a kövön, akkor volt öröm és boldogság.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr705553717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása