Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Szerelem első alvásra

2010.05.21. 09:43 Jenő*

   Házibuliban voltunk Bélával, persze hogy ki nem hagytunk volna semmilyen bulit. Nagy partiarcok voltunk akkoriban, nem létezhetett valamirevaló buli nélkülünk. Béla megint kinézett magának egy pipit, egy kis szőkét, aki mellesleg a százkilós Gizi uncsitesója. Gizi irigykedve nézte, hogy Brigike, mennyire bejön Bélának. Amikor Brigike megtudta, hogy Gizi vonzódik Bélához, megszületett a terv.
   Nemsokára heves flörtölésbe kezdett Brigike Bélával. Sorra rendeltette a koktélokat, és Béla is keményen ivott. Majd már igencsak kapatosan elkezdtek támolyogni egy félreeső kis faházikó felé. Bementek, de egy sötét árny osont utánuk. Felismertem Gizit a szálfa termetéről. Egyszercsak Brigike kioson, és megy be Gizi. Nem értettem. Reggel fény derült a titokra.
   Jön Béla:
   - Nem láttad Brigikét?
   - Hogy láttam volna? Tegnap este hazamentek.
   - Francokat, egész éjjel együtt voltunk.
   Hát az történt, hogy a kisházban tök sötét volt, semmit nem lehetett látni. Amikor Brigike kiment, beküldte maga helyett Gizit. Béla annyira matt volt, hogy nem is vette észre a cserét. Gizivel orbitálisat szeretkeztek, majd Béla bealudt. Gizi pedig kisurrant mielőtt lebukott volna.
   Béla mikor rájött, először dühöngött, de aztán lenyugodott és nemsokára már egy párt alkottak Gizivel. Hát igy történt az eset.

Jenő

Szólj hozzá!

Címkék: részeg szőke kövér házibuli dühöng orbitálisat szeretkezik

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr72019985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása