Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Örömtánc

2013.06.27. 18:26 atpijkamo

   A barátnőimmel, Zsófival és Rékával elmentünk strandolni. Fürdés után kimentünk a röplabdapályára röpizni. Egyszer csak Zsófi kitalálta, hogy csináljunk egy videót az utókor számára. Ami végül 10 perces lett. Megegyeztünk, hogy senkinek nem mutatjuk meg, mert... hát lettek benne elég érdekes részek is.
   Elmentünk egyszer Rékával megnézni pár fiút a focipályára, mert ott volt a barátom, és elhívott. Nagyban ücsörgünk a kispadon, amikor Rékának támadt egy ötlete, hogy nézzük meg a vidit. Néztük, és nagyon hangosan elkezdtünk vihogni. Erre odajön a barátom, hogy min vihogunk? Ugye egy 10 colos tabon néztük, és hát elég nagy a képernyője, és hát pont az a rész volt, amikor Rékával énekelve örömtáncot jártunk. Na igen, de behalatszott hogy: "Jaj, istenem, elszakadt a fürdőruhám! Gyertek már segíteni, beszorultam." És ugyebár Zsófi ösztönből odakapta a kamerát, és hát pont látszott Rékának a... szóval az a része, amit isten okkal tett oda. És ugye pont Réka volt ott velem a focipályán.
   Mondanom se kell, Réka nem jön velem többet oda. Legalábbis ha ott van a barátom, nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr345381249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása