Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Pasiszerzés gumival

2014.02.04. 12:13 atpijkamo

  Nyáron páran csajok elmentünk a helyi strandra, hogy majd valami helyes pasit szerzünk magunknak. Mivel mindenki csúszdázni szokott, így mi is mentünk oda. Tapasztalatból a gumis csúszdát választottuk, nehogy kiszakadjon a bikini. Mellettünk a focipályán meccs volt, és szólt a zene, ahogy a strandon is, mégis annyira kiabáltunk, hogy páran a lelátóról átjöttek, hogy ki az, aki  ennyire ordibál.  Kétszemélyes gumira ültünk öten, és mire leértünk a csúszda aljára, barátnőm keze a bikini felsőmbe akadt, és lehúzta rólam. Tudni kell, hogy szép, nagy idomokkal rendelkezem, és ezt most az egész strand is láthatta, főleg, hogy már így is eléggé magunkra vontuk a figyelmet...
   Ez így hirtelen eléggé megrázó volt, de pár perc múlva nevetve és kiabálva futottunk fel a lépcsőn, hogy újra csússzunk. Akkor jött pár helyes srác, és mögöttünk álltak a sorban. Már kezdtünk csúszni, én ültem leghátul, arccal a srácok felé, és kiabálni kezdtem, hogy elhagyom a csöcsöm, mert nem lett meghúzva rendesen a bikini felső. Természetesen mindannyian kiabálni kezdtek, és néztek utánam, majd mindig próbáltak úgy jönni, hogy előttünk, vagy mögöttünk legyenek. A nevüket azóta sem tudom, és nem is láttam őket, úgyhogy a pasiszerzés nem jött össze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr735796118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása