Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Mi melyik?

2014.02.03. 15:37 atpijkamo

   Nagyjából öt éve történhetett, kézilabda táborban. Egy strandon voltunk, lazításképp, és négyen lányok elmentünk a mosdóba. Ahogy a két ajtó előtt álltunk, nem láttunk kiírást, hogy melyik a női és melyik a férfi, hát bementünk az egyikbe. Még meg is jegyeztük, hogy mennyire undorító, hogy egybe van a női és a férfi rész. Elvégeztük a dolgunk, majd ahogy kiléptünk a fülkékből, egy pasi pont a piszoárnál állt. Mosolyogva, égő arccal köszöntünk neki, neki meg majd kiestek a szemei. Kézmosás után, ahogy kiléptünk az ajtón, és becsuktuk, észrevettük a feliratot, hogy az a férfi. Megnéztük a másik ajtót is, melyen ott volt, hogy az meg a női. Azóta tudjuk, hova kell bemenni.

__

   Legjobb barátnőm (14), a bátyja (22) és én (17) elmentünk egy étterembe ebédelni, melyet a bátyja fizetett. Barátnőmmel elmentünk a mosdóba, de ahogy beléptünk, nem találtuk a villanyt. Kinyitottuk az ajtót, hátha látunk kapcsolót. Volt is három, de hiába nyomogattam bármelyiket is, nem működött. Telefonnal világítottunk, amíg elvégeztük a dolgunkat, majd miután mindketten kezet mostunk, elhagytuk a mosdót. Ahogy becsuktuk az ajtót, megtaláltuk a női mosdó kapcsolóját, és röhögve mentünk vissza az asztalhoz. Mint kiderült, a kiabálásunk, miszerint "nincs villany, nem látunk semmit, és lefejeltük a falat", mind kihallatszott, és az étteremben ülök furcsállva néztek ránk.
   Ráadásul egy férfi is kijött a férfi mosdóból, aminek a villanyát fel-le kapcsolgattam, hátha az a női mosdó kapcsolója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr445796092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása