Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Józsibarát

2010.12.07. 11:31 Jenő*

   Van egy haverunk a Palika, akit csak palimadárnak hívunk mert nagyon hülye szegény. Palika egy időben nagyon rákattant a Józsibarát műsorra. Hogy ez már súlyos, arra akkor jöttünk rá, amikor láttuk, hogy még a monitorján is a Józsibarát a háttér. Láttuk hogy tenni kell valamit, így elhatároztuk hogy megszívatjuk egy kicsit, hogy magához térjen.
   Palika sokszor álmodozott arról hogy szerepelhet a sóban, de ha verekedés volt, akkor mindig nagyon fel volt háborodva. Ő sosem tenne ilyet élő adásban, hangoztatta. Ez adta mellesleg az alapötletet, amit zseniális haverom Ricsike talált ki.
   Egyik nap elváltoztatott hangon felhívtuk Palikát, hogy mi a Józsibarát műsor jubileuni adásához keressük a legnagyobb rajongókat, és azt hallotuk hogy ő az, így meghívnánk a műsorba. Ő reszkető hangon mondott igent, mint vénlány a kancsal legénynek. Utána teljesen magánkivül volt, hogy végre láthatja Józsibarátot. Az se tűnt fel neki, hogy a szomszédos Paszujborzasztóra hívták felvételre - mondom, egyszerű gyerek a lelkem.
   Mi meg beadtuk neki, hogy nem fog találkozni a Józsival, mert ő igazából nem is szerepel a műsorokban, valaki mindig felolvassa a kérdéseket amikre válaszolni kell, és a Józsit csak utána vágják bele a műsorba. Van annak jobb dolga mint a sok hülyével foglalkozni. Ez az IQ huszár még ezt is bevette. Azért így is izgatottan készülődött.
   Mi egy haver garázsában berendeztük a "stúdiót" pár széket meg egy leszuperált mikrofont vittünk be. Tudtuk hogy ez a majom még azt is megeszi hogy a hátteret is csk odavetítik.
   Amikor izgatottan a porondra lépett, már ott ült egy nagy darab debella gyerek akit ő nem ismert. A mi Kornélka haverunk volt az.    Azzal indított, hogy beszólt szegény nyüzüge Palikának:    - Öcsipöcs, te vagy a nagy rajongó? Hát ketétörlek, mint a ropit, kisperec. Na gyere osztán kűzdjünk meg!
   Szegény Palika csak lesett. A debella meg nekiment és verni kezdte, mi meg hangosan bíztattuk a háttérből, hogy üsd, vágd nem apád!!! Szegény Palika, aki annyira elitélte a verekedést kénytelen volt a kamera előtt verekedni! Persze hogy a kamera nem is működöt mert egy leselejtezett szar volt. Csak az egyik csákó vette fel a mobiljára a jelenetet.
   Palika zokogva hagyta el a helyszínt, és egy kerek hónapig rettegett, hogy mikor kerül adásba a borzalom, mire felvilágosítottuk a valószágról.
   Higgyétek el, onnantól kezdve nem nézte Józsibarátot, hanem szépen leült velünk és néztük eggyütt a Maunikasót.

Jenő

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr752498495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy Csajszi Koko 2013.03.01. 18:33:26

Jenő írd le a facebookod
süti beállítások módosítása