Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Csodálatos produkció

2014.01.06. 12:12 atpijkamo

   A legjobb barátnőmékkel szoktunk menni általában nyaralni. Na most tudni kell, hogy ők négyen vannak: a barátnőm, Lilla, az ikertesója, Bálint, az anyukájuk, Csilla néni és az apukájuk, Béla bácsi. Az én szüleim viszont elváltak, és már 10 éve apummal élek, akinek néha-néha akad barátnője. Most sem történt máshogy, mentünk Lilláékkal, csak apu hozta a barátnőjét, Cecíliát, és az ő fiát, Márkot. És Márkról még annyit, hogy nagyon menő srác, és jóban van Bálinttal, továbbá tetszik nekem. Na mindegy.
   Lillával ugyebár egy szobában voltunk, és One Direction délutánt tartottunk. Lilla éppen az egyik számra ugrált az ágyon, én pedig torkom szakadtából énekeltem, amikor Bálint és Márk benyitottak. Mondhatom, nem volt gáz, hogy két 17 éves lány bikiniben és szív alakú napszemüvegben énekelget.
   – Hát, most ezt kell elviselned két hétig – mondta Bálint, utalva arra, hogy otthon is mindig ezt csináljuk.
   – Kibírom – Márk csak mosolyogva ennyit mondott.
   Mi meg égővörös fejjel néztünk rájuk. Rém ciki volt.
   Amúgy azóta egy év telt el, és együtt vagyunk Márkkal, és néha felemlegeti a csodálatos produkciónkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr195715091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása