Bejegyzések

Ciki sztorik, valós történetek

Esett már meg veled is hasonló?
Nagyon szégyelled?
Könnyíts magadon, írd meg nekem:

Ígérem, nem mondom el senkinek ;)






















.

Gumit használjatok!

2013.10.22. 13:28 atpijkamo

   Olyan fél éve történt velem az eset, mikor a középiskolában, ahova járok, ballagás volt. A testvérem és a legjobb barátom testvére osztálytársak voltak, ahogy mi is. Természetesen mind a ketten ott voltunk, szóval azért el tudtunk beszélgetni. Így a ballagás viszonylag elég gyorsan lezajlott. Sokat beszélgettem ezzel a haverommal, meg az igazgató bácsival is, akivel nagyon jóban vagyunk. A testvérem és a családtagjaim mentek, hogy elkészüljenek, mert ugye megyünk vacsizni, stb. Mondtam nekik, hogy egy óra, és hazamegyek, csak beszélek még ezzel a fiú haverommal, úgyis csak később megyünk vacsizni. Felmentünk a mi termünkbe ezzel a fiúval, és elkezdtünk beszélgetni. Mindig találunk valami közös témát. Tíz perc után csönd lett, percekig nem szólaltunk meg, míg egyszer csak megkérdezi:
   – Van barátod?
   Meglepődve mondom neki:
   – Nincs, neked van barátnőd?
   – Nincs, de akkor te szűz vagy. Igaz?
   – Most ez miért érdekel annyira? – kérdeztem tőle.
   – Nincs semmi baj, ha az vagy...
   – Igen az vagyok, most örülsz? De ha már így elmondtam most mond el te is!
   – Én nem vagyok az – Mondta elégedetten.
   – Tényleg? Na, és milyen érzés csinálni?
   – Nem mondom meg. ... Inkább megmutatom.
   Mind a ketten elkezdtünk kacagni. Majd közelebb jött hozzám, és a fülembe súgta:
   – Nem vicceltem.
   Majd megcsókolt. A szívem egyre hevesebben vert, elkezdtem remegni, hiszen mindig nagyon tetszett ez a fiú. Levette a pólómat, én pedig lecibáltam róla az övét. Ő kigombolta a nadrágomat, újra elkezdtünk csókolózni, amikor egyszer csak kinyílt az ajtó. Ki más lett volna, mint az igazgató? Ránk nézett, és csak ennyit mondott:
   – Gumit használjatok!
   Majd becsukta az ajtót. Mind a ketten nagyon meglepődtünk, hogy nem kezdett el torka szakadtából üvölteni. Ennek talán az volt az oka, hogy nagyon jóban voltam vele, vagy talán csak jó napja volt. Nagyon ciki volt, azt sem tudtam, hogy nézek ezután az igazgató szemébe... Na mindegy, a fiúval lementünk az udvarra, ahol a fülembe súgta:
   – Később folytatjuk, amit elkezdtünk.
   Azóta is járok vele.

__

   Egy szép pénteki nap a nyolcadik osztályosoknak oltás volt. Reggel volt, fáradt voltam, nagyon köhögtem, és már napok óta nem aludtam. Össze-vissza beszéltem, és alig értettem, ki mit mond, vagy csak pár szót egy mondatból.
   Egy nagyon aranyos fiúval mentem a buszon, aki egy évvel volt idősebb nálam. Megkérdeztem, neki fájt-e az oltás, milyen volt? Ekkor azt válaszolja – nem pontosan emlékszem de valami olyasmit –, hogy:
   – Nem fájt, csak a doki elég gyökér volt. Ott állt, és akkor... stb.
   Én ebből csak annyit értettem, hogy "áll". Ekkor megkérdezem tőle:
   – Mi áll?
   Persze egyből mindenki a rosszra gondol, a kukira. Ekkor furcsán nézett rám, és azt mondta:
   – Most nem áll.
   Utána kérdeztem tőle:
   – Na és milyen hosszú volt?
   Erre azt felelte:
   – Tizennyolc centiméter, de most már hagyd abba, nem hiszem el, hogy reggel is csak ezen jár az eszed!
   Természetesen csak arra gondoltam, mennyi ideig tartott míg szurit adtak neki. Nagyon leégtem előtte, de még mindig barátok vagyunk, és az oltást is túléltem.

__

   Egy átlagos hétfő volt. Vége lett a hatodik óránknak, és mindenki mehetett haza. Mivel nekem akkor épp nem jött buszom, ezért elmentem az egyik barátnőmmel a városba, és az unokatestvérével, aki hát egy nagyon helyes fiú. Elmentünk mekizni. Mikor végeztünk, leültünk egy padra. Mivel a barátnőmnek el kellett mennie, ezért az unokatestvérével maradtunk. Megláttunk a pad előtt egy jó nagy adag kutyakakit. Mivel elég forgalmas volt ez a tér, ezért hatalmas szemekkel bámultuk, ki fog belelépni. Telt az idő, 10-20 perc, de az istenért se lépett volna bele valaki. Ekkor jön egy csapat páwa gyerek, és az egyik  hangosan hozzám szól:
   – Cica, ugye nem ezzel a nyomi gyerekkel jársz?
   És ekkor bámm, belelép a kutyakakiba.
   Hogy ebben mi nekem a ciki? Úgy röhögtem, hogy  bepisiltem. Égett a pofám a barátnőm unokatestvére és az összes páva gyerek előtt.

__

   Egy szép tavaszi napon volt, amikor az első órámon ültem, ami matek volt. Egyszer csak elkezd valaki kopogni. Kinyitja az ajtót, és csak nem... Csak nem apa az? De igen.
   – Jó napot tanárnő, elnézést a zavarásért! Lilikém, otthon hagytad az uzsonnádat!
   Ekkor megpillantom anyát, amint apa háta mögött integet be nekem.
   Szólók apának hogy:
   – Apa, menj már ki, leégettek az egész osztály előtt.
   Ekkor apa az uzsonnás dobozomat fogja, és lerakja az ajtó elé a küszöbre, és eltűntek. Azt hadd ne mondjam, hogy nem 8 éves vagyok hanem 16, és hogy az egész osztály röhögött, és leégtem mindenki előtt.   

__

   A buszmegállóban álltam, és ott volt az a fiú is, aki tetszett nagyon. Épp már léptem fel a buszra, amikor ránéztem, nem láttam hova lépek, és természetesen csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy elessek a saját lábamban. Ami természetesen megtörtént, betörtem az orromat, és csurgott belőle a vér az egész buszon. Nem volt nálam zsepi, ezért kértem a mellettem ülő nőtől, legalábbis azt hittem nő. Időközben a hangjából, és abból hogy nincs melle, meg kicsit borostás is volt, kikövetkeztettem, hogy egy transzvesztitától kértem papírzsepit. Nagyon meglepődtem, nem tudom mi járt bennem, de megkérdeztem az illetőt, maga nő vagy férfi? Nem tudom hogy csinálhattam ekkora baromságot, na mindegy, a nő vagy férfi vagy isten tudja mi elkezdett bőgni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://deciki.blog.hu/api/trackback/id/tr835592289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kix 2013.11.26. 15:54:01

Téli szünet van itt, kérem? :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.11.26. 16:33:03

@Dr. Kix: Elnézést kérek! Már bűntudatom volt magamtól is, hát most gyorsan feldobtam kettőt!
süti beállítások módosítása